Η Αριστερά
Οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης

Στις 13.550 ευρώ σκαρφάλωσε η οικονομική εξόρμηση της Εργατικής Αλληλεγγύης με τις 5.200 που συγκεντρώθηκαν αυτή την εβδομάδα.

Ευχαριστούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που έστειλαν την ενίσχυσή τους: Γιάννης Τ. 1000 ευρώ, από 100: Αποστόλης Α., Νατζίγιε Μ., Νάντια Σ και Αγγελος Σ, Μαρίζα Ψ., Θανάσης Κ.,  Διονύσης Π. Γιάννης Σ. 70, από 50: Παγώνα Θ., Γιώργος Ρ., Μαρία Μ., Μαρία Σ., Σπύρος Γ. Γιώργος Ρ. 45, από 40: Χρήστος Ζ., Βασιλική Κ., Κωνσταντίνος Μ. Από 30: Ηλίας Π., Ιωάννα Δ., Κρίστιαν Β., Μαρία Α., από 25: Βικτωρία Β., Ελσα Σ., Μαρίνα Δ., από 20: Λεωνίδας Β., Σοφία Β., Στέλλα Κ., Μήτσος Λ. 10.

Ευχαριστούμε τους συντρόφους που συγκέντρωσαν από τις πόλεις και τις γειτονιές τους και έστειλαν Θεσσαλονίκη 1000, Βερολίνο 200, Περιστέρι 285, Νίκαια 150, Χανιά 100, Ν. Ιωνία 100, Ικαρία 70, Ν. Ηράκλειο 60, Αγία Παρασκευή 60, Μαρούσι 50, Πατήσια 25. 

Από τους εργατικούς χώρους: ΙΚΑ Ν. Ιωνίας 100, ΑΑΔΕ 200, Ευαγγελισμός 60, Αγία Ολγα 25, ΣΕΠΕ 3Β 25,  Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς 15, Δήμος Ηλιούπολης 12.

Τέλος ευχαριστούμε τους φίλους και τις φίλες, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που έκοψαν την πρόσκλησή τους και παρακολούθησαν το επιτυχημένο μονοήμερο του ΣΕΚ για τα ”100 χρόνια Λένιν”.


Η «Εργατική Αλληλεγγύη» μέσα στις σχολές είναι ένα πολύ σπουδαίο και πολύτιμο εργαλείο, καθώς εκτός του ότι είναι ένας τρόπος αφιλτράριστης ενημέρωσης για τις εξελίξεις και τα γεγονότα -αντίθετα με αυτό που δείχνουν οι ειδήσεις της προπαγάνδας- είναι επίσης ένα σημαντικό εργαλείο για την πολιτικοποίηση των φοιτητών, που έχουμε βγει σε όλες τις μάχες τους τελευταίους μήνες. 

Στη μάχη για δωρεάν Παιδεία και Υγεία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση με τις συνεχόμενες καταλήψεις στις σχολές και τις απεργίες, στη μάχη για μια ελεύθερη Παλαιστίνη από τον Ιορδάνη μέχρι την Μεσόγειο. 

Βασισμένοι στα άρθρα της «Εργατικής Αλληλεγγύης» και στην επικαιρότητα κάνουμε πολιτικές συζητήσεις, κάτι που είναι βασικό για να προχωρήσει μπροστά το κίνημα και να κερδίσουμε όλες τις μάχες ενάντια στην κυβέρνηση. Οι φοιτητές ενώθηκαν σε όλους τους αγώνες με τους εργάτες και έδωσαν κάθε μάχη μαζί και αυτό θα συνεχίσει μέχρι τη νίκη. Η ενίσχυσή της για να μπορέσει να γίνει ακόμα καλύτερη είναι απαραίτητη.

Φωτεινή-Νουρ Μήτρου-Ζαντού,
Φοιτήτρια Φιλοσοφικής Σχολής